Prijzen

U betaalt voor het volledige programma € 349,-. Bent u abonnee van Vastgoedmarkt of Cobouw, dan betaalt u slechts € 299,-.

Komt u met meer collega's vanuit één organisatie? Dan geldt een prijs van € 249,- (vanaf 2 personen of meer)

Vroegboekkorting 

Niet-abonnees die zich aanmelden vóór 14 juni 2019 genieten een korting van € 50,- korting op de reguliere prijs.

(Genoemde prijzen zijn exclusief BTW )

Locatie

B. Amsterdam

Johan Huizingalaan 400

1066 JS Amsterdam

 

Annuleringsvoorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Organisatie

Dit event wordt georganiseerd door Vastgoedmarkt (onderdeel van Vakmedianet B.V.)

Organisatorische vragen

Heeft u organisatorische vragen over dit event? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Klantenservice Vakmedianet
inschrijven@vakmedianet.nl
Tel: 088-584 08 88

Inhoudelijke vragen

Heeft u inhoudelijke vragen over dit event? Neem dan contact op met Linda Moesman, eventmanager Vastgoedmarkt: lindamoesman@vakmedianet.nl of 088 - 584 07 90. 

Partner worden

Het is mogelijk om partner van dit event te worden. Neem voor meer informatie contact op met Desmond Kentrop, mobiel: 06-1288873, desmondkentrop@vakmedianet.nl.